Capi Europe

mozaiek entree

Kunst met mozaïek steentjes op wand in entree

Voor het bedrijf CAPI Europe produceerde Mozawall fotomozaïek wanden voor het nieuwe bedrijfspand van de Tilburgse onderneming.

Bij het bedrijf Capi Europe in Tilburg heeft Mozawall een unieke bedrijfsentree gecreëerd met een 42m2 Mozawall wandmozaïek. Het resultaat, een exclusieve eyecatcher met een eigen sfeerbeeld wat door Capi Europe in de huisstijl wordt gebruikt. 

CAPI Europe; de producent van kunststof bloempotten en plantenbakken is begin 2018 verhuisd naar een nieuw pand op bedrijventerrein Vossenberg West II in Tilburg; de producent van kunststof bloempotten en plantenbakken staat voor innovatief design made in Holland. Capi Europe produceert het grootste deel van haar collecties in Nederland, in de fabriek in Tilburg. 

Unieke badkamer wand van Mozawall mozaiek in de douche

Het kantoorpand van CAPI Europe heeft een eigen sportcentrum. De douches in het sportcentrum zijn tevens voorzien van unieke Mozawall mozaiek wandtegels.

mozaiek entree
capi-mozawall__origineel beeld mozaiek entree inlay

Iconische afbeelding Capi Europe

Voor de 42m2 entreewand van CAPI Europe heeft het bedrijf gekozen voor een afbeelding die iconisch is voor CAPI en haar huisstijl. Het beeld betreft een man met pot. Het beeld wordt gebruikt in diverse huisstijl elementen en vormt dan ook een herkenbaar CAPI beeld. 

Project details

Ontwerp: Capi Europe
Opdrachtgever: Capi Europem
Hoofdaannemer: Bouwbedrijf van de Ven 
Realisatie Mozaïek: Mozawall b.v., Waalwijk