Hoe werkt Mozawall?

1. Kies je afbeelding

Je levert een eigen afbeelding aan of vindt een mooie foto via een stockfoto website. Je kiest voor uitvoering in pixels of een doorlopende print. Indien gewenst kun je óók onze designstudio inschakelen om een presentatie te laten maken van je mozaïek wand. Graag adviseren wij je in dit creatieve proces. 

Het formaat van je muur bepaalt het aantal panelen van 454x454 mm. en dus de eindprijs. Op de pagina Prijzen & Specificaties vind je een rekenmodule waarmee je jouw Mozawall® wand kunt berekenen.

Als je akkoord bent met de opgegeven prijs, kun je via diezelfde rekenmodule je Mozawall aanvraag aan ons doorgeven.

(Uiteraard kunnen wij ook via rechtsreeks mail- en of telefonisch contact uw bestelling begeleiden, mocht u de rekentool/bestelmodule niet willen gebruiken)

2. Productie

Als je aanvraag bij ons binnen is, sturen wij je een offerte via mail. Als je akkoord bent met deze offerte dan sturen wij je een factuur van jouw bestelling per mail. Als je betaling bij ons binnen is starten we de productie van je mozaïek panelen. Binnen max. 10 á 15 werkdagen worden de Mozawall® panelen per post bij je aangeboden.

3. Lijmen op de wand

De plaatsing wordt uitgevoerd door je eigen tegelzetter of door jezelf. Het plaatsen van de Mozawall® wandpanelen werkt hetzelfde als bij normale vaste wandtegels. Een Mozawall® mozaïekwand bestaat uit meerdere panelen die je eenvoudig op de juiste volgorde op de muur lijmt, omdat ieder paneel een unieke code heeft. Bij iedere levering zit een duidelijke montage handleiding

Om de Mozaïek panelen goed te laten aansluiten is er een montagetool verkrijgbaar.

4. Voegen

Als de lijm droog is start je met het voegen van het mozaïek. Je kunt verschillende voegkleuren kopen die allemaal hun eigen uitstraling hebben.

Mozawall® adviseert je graag over montage of faciliteert indien gewenst in gecertificeerde Mozawall® montagepartners met ruime ervaring in het plaatsen van Mozawall® mozaïek wandpanelen. Mozawall® panelen zijn ideaal voor renovatie projecten met wandtegels, omdat ze dun genoeg zijn om over bestaande wand tegels te lijmen.