Scroll down naar
boven

Digitaal geprint mozaïek zwembad muur Badhuis Cadzand

RRF cadzand badhuis mozaiek 598x275cm

In het Zeeuwse landschap ligt het ‘Badhuis Cadzand’ in natuurgebied het Zwin. Het badhuis is ideaal gelegen aan zee en beschikt naast een aantal unieke appartementen ook over een grand café, een restaurant en een wellness met sauna en zwembad. De naam ‘Badhuis Cadzand’ is een eerbetoon aan het oorspronkelijke Badhuis, waarmee de ontwikkeling van Cadzand Bad in 1886 is begonnen. Badhuis Cadzand is gemaakt in de stijl van de Knokse architectuur.

Knipsel v2

In februari 2018 heeft Badhuis Cadzand een aanvraag bij Mozawall gedaan voor het maken van een mozaiek fotomuur voor in het zwembad. De mozaiek wanddecoratie is in totaal 16m² groot en op deze muur wordt de foto van de Zeeuwse duinen weergegeven. Er is gekozen voor een grijze voeg omdat de afbeelding zanderig van kleur is en de kleur vaak wordt afgestemd op de kleur van de omgeving van de wand.

badhuis cadzand 2badhuis cadzand 1

Het uitzicht is daardoor uniek en kent geen vergelijkbaar alternatief in Nederland. Aan de voorzijde strekt het uitzicht over zee aan de westzijde tot aan Knokke en de haven van Zeebrugge. Aan de oostzijde kijkt men weg tot aan de monding van de Westerschelde en de boulevard van Vlissingen.

 Badhuis met huisje ZO vanaf duinopgang HR