Badkamer renovatie

mozaiek badkamer renovatie

Badkamer renovatie met mozaïek steentjes naar eigen ontwerp

Voor de renovatie van de badkamer van een gezin uit Vught heeft Mozawall een mozaïek wand decoratie geleverd. In de douche op de wand en boven de wasbak is nu een mozaïek wand te zien van duizenden mozaïek steentjes.

Stijlvolle renovatie badkamer met Mozaïek wandprint

De eigenaar had een eigen ontwerp/afbeelding welke hij wilde laten vertalen naar een wand decoratie van mozaïek steentjes. Mozawall leverde de mozaïek panelen met daarop deze print en een bekende tegelzetter heeft de mozaïek wand panelen eenvoudig aangebracht en afgewerkt zoals hij dat bij een normale tegelwand doet. Het resultaat? Zeer stijlvol

Bijzonder stijlvol is het design van deze badkamer met mozaïek wanden voorzien van een botanische print in zwart/wit. Mozawall leverde aan een gezin in Vught mozaïek panelen voorzien van een door henzelf uitgekozen/ontworpen print. Deze strakke botanische zwart/wit afbeelding tilt de renovatie van deze badkamer naar een hoger niveau. 

Eenvoudig aan te brengen.

In de douche op de wand en boven de wasbak is nu een mozaïek wand te zien van duizenden mozaïek steentjes. De panelen zijn aangebracht door een, voor de familie bekende, tegelzetter. Hij heeft de mozaïek wand panelen eenvoudig aangebracht en afgewerkt zoals hij dat bij een normale tegelwand doet. Het resultaat? Zeer stijlvol! 

Badkamer renovatie met Mozawall mozaïekwanden

De mozaïekwanden zijn gemaakt van Mozawall. De perfecte oplossing voor bijvoorbeeld een badkamer renovatie. De mozaïek panelen zijn zo dun dat ze eventueel over bestaand tegelwerk aangebracht kunnen worden. De mozaïek tegelwanden worden net als normaal tegelwerk gelijmd op de wand en vervolgens ingewassen met voegmiddel. Zonder breek- en of hakwerk uw badkamer een compleet nieuwe uitstraling geven? Het kan! Met Mozawall.

Mozaïek wand met eigen afbeelding

Het design van de mozaïek wand werd door het gezin zelf aangeleverd. Ze kozen voor een botanische afbeelding, op dit moment erg trendy. Deze werd verwerkt als strakke zwart/wit afbeelding in een doorlopend patroon (de afbeelding loopt door over de mozaïek tegeltjes). Deze design keuzes maken de mozaïekwand bijzonder stijlvol en uniek.

mozaiek badkamer renovatie
bamboo

Jouw badkamer met unieke mozaïekwand 

Je eigen afbeelding in mozaïek op je badkamerwand, dat is toch wel ultiem. Ook in jouw badkamer is dit mogelijk. Maak van jouw badkamer, jouw plek met een unieke Mozawall mozaïekwand. Word de designer van je eigen badkamer renovatie.

Waarom kiezen voor Mozawall?

  • Jouw badkamer met unieke mozaïek wandtegels!
  • Je eigen afbeelding op jouw mozaïekwand
  • Bijna niet te onderscheiden van echt glasmozaïek
  • Eenvoudig aan te brengen over bestaand tegelwerk
  • Leverbaar op elke gewenst formaat
  • In te wassen in elk gewenste voegkleur

 

Ook een badkamer met mozaïekwand?

Op de pagina ‘Hoe werkt het?’ staat in stappen uitgelegd hoe je te werk gaat. Heb je hulp of advies nodig? Aarzel dan niet en neem contact met ons op, wij helpen je graag verder met de realisatie van uw mozaïek wandtegels met eigen print in de badkamer van uw dromen.

Mozawall wordt op maat geproduceerd en voorzien van print, zodat het perfect aansluit op de rest van je badkamer inrichting. Mozawall mozaïek wandtegels zijn uitermate geschikt om je douchewand te restylen of voor totale badkamer renovatie projecten.

Project details

Ontwerp: Aangeleverd beeld door  klant
Opdrachtgever: Familie te Vught
Realisatie Mozaïek: Eigen tegelzetter