Scroll down to
top

Swimming pool mosaic wall decoration from your own photo

In the Zeeland Dutch landscape lies the "Bathhouse Cadzand" in the Zwin nature reserve. The bathhouse is ideally located by the sea and in addition to a number of unique apartments, it also has a grand café, a restaurant and a wellness center with sauna and swimming pool. The name "Bathouse Cadzand" is a tribute to the original Badhuis, with which the development of Cadzand Bad started in 1886. Bathhouse Cadzand is made in the style of Knokke architecture

In februari 2018 heeft Badhuis Cadzand een aanvraag bij Mozawall gedaan voor het maken van een mozaiek fotomuur voor in het zwembad. De mozaiek wanddecoratie is in totaal 16m² groot en op deze muur wordt de foto van de Zeeuwse duinen weergegeven. Er is gekozen voor een grijze voeg omdat de afbeelding zanderig van kleur is en de kleur vaak wordt afgestemd op de kleur van de omgeving van de wand.

Het uitzicht is daardoor uniek en kent geen vergelijkbaar alternatief in Nederland. Aan de voorzijde strekt het uitzicht over zee aan de westzijde tot aan Knokke en de haven van Zeebrugge. Aan de oostzijde kijkt men weg tot aan de monding van de Westerschelde en de boulevard van Vlissingen.